Martien Meiland kan geklier van Erica niet hebben: "Hou op! Nu is het genoeg!"

Martien Meiland kan geklier van Erica niet hebben: "Hou op! Nu is het genoeg!"

<em>Martien Meiland</em> kan geklier van Erica niet hebben: &quot;Hou op! Nu is het genoeg!&quot; In de aflevering van Chateau Meiland van gisteravond (6 april) was te zien hoe Martien nogal moeite had met het geklier van Erica en Maxime tijdens een autoritje. De dames bliezen voorin ballonnen op en lieten ze vervolgens los in de auto en na een tijdje was Martien het helemaal zat. "Hou nou ooo-hop! Nou is het genoeg!" Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland amputeert bijna eigen been: "Dat rothout! Ik ben het zo zat!" Bekijk deze video » Ophef: Chateau Meiland rijdt "onverantwoord" zonder kinderautostoel Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland kan geklier van Erica niet hebben: "Hou op! Nu is het genoeg!"

In de aflevering van Chateau Meiland van gisteravond (6 april) was te zien hoe Martien nogal moeite had met het geklier van Erica en Maxime tijdens een autoritje. De dames bliezen voorin ballonnen op en lieten ze vervolgens los in de auto en na een tijdje was Martien het helemaal zat. "Hou nou ooo-hop! Nou is het genoeg!"

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland kan geklier van Erica niet hebben: "Hou op! Nu is het genoeg!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV