Ruud de Wild shockeert met opmerking over zelfmoord: "Dit is het moment..."

Ruud de Wild shockeert met opmerking over zelfmoord: "Dit is het moment..."

In een Instagram-story van gisteren (6 april) heeft Ruud de Wild zijn volgers gechoqueerd met een lompe opmerking over zelfmoord, die ongetwijfeld grappig bedoeld was. Bij een blik op het uitzicht vanuit de Radio 2-studio kon de dj zijn opmerking niet voor zich houden.

"Als je nog twijfelt..."
In het verleden heeft de radio-dj wel vaker het in zijn ogen deprimerende uitzicht vanuit de radiostudio van NPO Radio 2 gefilmd, maar nog nooit voegde De Wild er zo'n bizarre opmerking aan toe als gisteren. Terwijl hij het uitzicht filmt, zegt hij: "Als je nog twijfelt over zelfmoord, dan is dit het moment." Eén van zijn collega's lijkt haar oren niet te kunnen geloven: "Pardon?"

Bekijk de video van Ruud de Wild hieronder.

<em>Ruud de Wild</em> shockeert met opmerking over zelfmoord: &quot;Dit is het moment...&quot; In een Instagram-story van gisteren (6 april) heeft Ruud de Wild zijn volgers gechoqueerd met een lompe opmerking over zelfmoord, die ongetwijfeld grappig bedoeld was. Bij een blik op het uitzicht vanuit de Radio 2-studio kon de dj zijn opmerking niet voor zich houden. "Als je nog twijfelt..."In het verleden heeft de radio-dj wel vaker het in zijn ogen deprimerende uitzicht vanuit de radiostudio van NPO Radio 2 gefilmd, maar nog nooit voegde De Wild er zo'n bizarre opmerking aan toe als gisteren. Terwijl hij het uitzicht filmt, zegt hij: "Als je nog twijfelt over zelfmoord, dan is dit het moment." Eén van zijn collega's lijkt haar oren niet te kunnen geloven: "Pardon?" Bekijk de video van Ruud de Wild hieronder. Ruud de Wild probeert cool te zijn tijdens coronacrisis, Olcay Gulsen niet onder de indruk Bekijk deze video » Shownieuws: Olcay Gulsen en Ruud de Wild gaan samenwonen Bekijk deze video »
Entertainment :
Ruud de Wild shockeert met opmerking over zelfmoord: "Dit is het moment..."

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruud de Wild shockeert met opmerking over zelfmoord: "Dit is het moment..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV