Video: Robert Jensen waarschuwt voor politiestaat: ‘Waar zijn we in beland?!’

Video: Robert Jensen waarschuwt voor politiestaat: ‘Waar zijn we in beland?!’

Robert Jensen heeft het in zijn show over de lockdown in verband met de Coronacrisis. De presentator maakt zich enorm druk over wat er allemaal aan de gang is.

‘Het is ongelooflijk’
Jensen probeert antwoord te geven op de vraag wat er nu precies aan de hand is. Hij haalt Lord Jonathan Sumption aan, een van de hoogste Britse rechters Zij hebben dezelfde zorgen over de Coronacrisis en zijn bang voor een politiestaat. “Waar zijn we in beland? Het is ongelooflijk.”

Bekijk de video van Robert Jensen hieronder.

Video: <em>Robert Jensen</em> waarschuwt voor politiestaat: ‘Waar zijn we in beland?!’ Robert Jensen heeft het in zijn show over de lockdown in verband met de Coronacrisis. De presentator maakt zich enorm druk over wat er allemaal aan de gang is. ‘Het is ongelooflijk’Jensen probeert antwoord te geven op de vraag wat er nu precies aan de hand is. Hij haalt Lord Jonathan Sumption aan, een van de hoogste Britse rechters Zij hebben dezelfde zorgen over de Coronacrisis en zijn bang voor een politiestaat. “Waar zijn we in beland? Het is ongelooflijk.” Bekijk de video van Robert Jensen hieronder. Video: Robert Jensen waarschuwt voor klikkers tijdens zonnig weekend Bekijk deze video » Jensen: "Door corona geven we vrijheid en mensenrechten op" Bekijk deze video »
Show :
Video: Robert Jensen waarschuwt voor politiestaat: ‘Waar zijn we in beland?!’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Robert Jensen waarschuwt voor politiestaat: ‘Waar zijn we in beland?!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV