Kinderen Tijl Beckand ook besmet met Coronavirus: ‘Dat was pittig’

Kinderen Tijl Beckand ook besmet met Coronavirus: ‘Dat was pittig’

Tijl Beckand heeft het Coronavirus, maar ook zijn vriendin en kinderen zijn besmet. “De kinderen hebben het ook. We hebben het allemaal. Ik loop wel voorop”, vertelt de komiek.

‘Mensen met maskers’
Het was nogal heftig voor vooral zijn kleine zoontje van 18 maanden oud. “Er kwamen midden in de nacht mensen met pakken binnen, een ambulance en mensen met maskers. Dus dat was nogal schrikken voor de kleine man. Dat was pittig.”

Bekijk het hele verhaal van Tijl Beckand in de video van Veronica Inside hieronder.

Kinderen <em>Tijl Beckand</em> ook besmet met Coronavirus: ‘Dat was pittig’ Tijl Beckand heeft het Coronavirus, maar ook zijn vriendin en kinderen zijn besmet. “De kinderen hebben het ook. We hebben het allemaal. Ik loop wel voorop”, vertelt de komiek. ‘Mensen met maskers’Het was nogal heftig voor vooral zijn kleine zoontje van 18 maanden oud. “Er kwamen midden in de nacht mensen met pakken binnen, een ambulance en mensen met maskers. Dus dat was nogal schrikken voor de kleine man. Dat was pittig.” Bekijk het hele verhaal van Tijl Beckand in de video van Veronica Inside hieronder. Zien: Ex-Lama Tijl Beckand heeft het coronavirus Bekijk deze video » RTL Boulevard Tijl Beckand heeft coronavirus: 'Het is een mokerslag' Bekijk deze video »
Entertainment :
Kinderen Tijl Beckand ook besmet met Coronavirus: ‘Dat was pittig’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kinderen Tijl Beckand ook besmet met Coronavirus: ‘Dat was pittig’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV