Britt Dekker nuchter onder kritiek Johan Derksen: ‘Ik blijf lekker kijken’

Britt Dekker nuchter onder kritiek Johan Derksen: ‘Ik blijf lekker kijken’

Britt Dekker zat als grote fan van Veronica Inside even trillend op de bank toen Johan Derksen een lading kritiek op haar uitte. Hij vindt Britt wel een aardig meisje, maar kan haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen niet waarderen.

Britt wil irritatiefactor Johan rustig houden
Zo vindt hij het goed wat ze doet, maar vindt Derksen het belachelijk dat alles gefilmd moet worden. “Het is een beetje moeilijk om een programma te maken zonder camera’s”, reageert Britt. Toch blijft ze gewoon naar Veronica Inside kijken. “Ik zal wel iets ‘rillender’ voor de uitzending zitten. Maar ik zal proberen niet te veel dit soort programma's te maken, om de irritatiefactor van Johan rustig te houden.”

Bekijk de reactie van Britt Dekker op de kritiek van Johan Derksen in de video hieronder.

<em>Britt Dekker</em> nuchter onder kritiek <em>Johan Derksen</em>: ‘Ik blijf lekker kijken’ Britt Dekker zat als grote fan van Veronica Inside even trillend op de bank toen Johan Derksen een lading kritiek op haar uitte. Hij vindt Britt wel een aardig meisje, maar kan haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen niet waarderen. Britt wil irritatiefactor Johan rustig houdenZo vindt hij het goed wat ze doet, maar vindt Derksen het belachelijk dat alles gefilmd moet worden. “Het is een beetje moeilijk om een programma te maken zonder camera’s”, reageert Britt. Toch blijft ze gewoon naar Veronica Inside kijken. “Ik zal wel iets ‘rillender’ voor de uitzending zitten. Maar ik zal proberen niet te veel dit soort programma's te maken, om de irritatiefactor van Johan rustig te houden.” Bekijk de reactie van Britt Dekker op de kritiek van Johan Derksen in de video hieronder. Britts Gouwe Ouwen is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Hulp Britt Dekker geweigerd in Britts Gouwe Ouwen: ‘Nee ik ga niet naar bed!’ Bekijk deze video » Zien: Britt Dekker gaat op hilarisch uitje naar de supermarkt in Britts Gouwe Ouwen Bekijk deze video »
Entertainment :
Britt Dekker nuchter onder kritiek Johan Derksen: ‘Ik blijf lekker kijken’

Britts Gouwe Ouwen is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker nuchter onder kritiek Johan Derksen: ‘Ik blijf lekker kijken’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV