Talkshow M gemist? 'Er moet meer worden getest op Coronavirus’

Talkshow M gemist? 'Er moet meer worden getest op Coronavirus’

Er gaat specifieker worden getest met onder meer slimme apps op het Coronavirus. Dat is vanavond bekendgemaakt in de persconferentie met Hugo de Jonge en Mark Rutte. Schrijver en microbioloog Rosanne Hertzberger roept dit al langer en vertelt hier meer over aan tafel bij de talkshow M.

Bekijk het fragment van M hieronder. Heb je de talkshow M gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? 'Er moet meer worden getest op Coronavirus’ Er gaat specifieker worden getest met onder meer slimme apps op het Coronavirus. Dat is vanavond bekendgemaakt in de persconferentie met Hugo de Jonge en Mark Rutte. Schrijver en microbioloog Rosanne Hertzberger roept dit al langer en vertelt hier meer over aan tafel bij de talkshow M. Bekijk het fragment van M hieronder. Heb je de talkshow M gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv. Marleen de Rooy in talkshow M: ‘Kernboodschap Mark Rutte is: houd vol’ Bekijk deze video » Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte over Coronavirus: ‘Houd vol en blijf thuis’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? 'Er moet meer worden getest op Coronavirus’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? 'Er moet meer worden getest op Coronavirus’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV