Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte over Coronavirus: ‘Houd vol en blijf thuis’

Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte over Coronavirus: ‘Houd vol en blijf thuis’

Terugkijken: Persconferentie <em>Mark Rutte</em> over Coronavirus: ‘Houd vol en blijf thuis’ Vanavond hebben premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge een update gegeven over het Coronavirus in een persconferentie. Eerder vandaag had het Kabinet weer crisisoverleg in verband met de uitbraak van het levensgevaarlijke virus. ‘Houd vol en blijf thuis’Van tevoren werden nieuwe maatregelen niet verwacht, en deze kwamen ook niet. Eerder werden al strenge Coronamaatregelen ingevoerd in Nederland. Naar verwachting kunnen deze in de toekomst in kleine stappen worden afgebouwd, maar zal het Nederlandse volk zich voorlopig nog aan deze regels moeten houden. “Houd vol en blijf zo veel mogelijk thuis”, is dan ook de boodschap van Rutte. Kijk hierboven de persconferentie van 7 april van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronacrisis terug. Eerst is er een voorbeschouwing van de NOS, de persconferentie start in de video na 11 minuten. Wat gaat Mark Rutte het zonnige weekend doen? Bekijk deze video » Mark Rutte schittert als medium in hilarische video: "Flikker toch op joh!" Bekijk deze video »
TV :
Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte over Coronavirus: ‘Houd vol en blijf thuis’

Vanavond hebben premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge een update gegeven over het Coronavirus in een persconferentie. Eerder vandaag had het Kabinet weer crisisoverleg in verband met de uitbraak van het levensgevaarlijke virus.

‘Houd vol en blijf thuis’
Van tevoren werden nieuwe maatregelen niet verwacht, en deze kwamen ook niet. Eerder werden al strenge Coronamaatregelen ingevoerd in Nederland. Naar verwachting kunnen deze in de toekomst in kleine stappen worden afgebouwd, maar zal het Nederlandse volk zich voorlopig nog aan deze regels moeten houden. “Houd vol en blijf zo veel mogelijk thuis”, is dan ook de boodschap van Rutte.

Kijk hierboven de persconferentie van 7 april van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de coronacrisis terug. Eerst is er een voorbeschouwing van de NOS, de persconferentie start in de video na 11 minuten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte over Coronavirus: ‘Houd vol en blijf thuis’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV