Video: Bridget Maasland geeft uitgebreide tour in haar huis

Video: Bridget Maasland geeft uitgebreide tour in haar huis

Video: <em>Bridget Maasland</em> geeft uitgebreide tour in haar huis Bridget Maasland krijgt na haar relatie met André Hazes regelmatig kritiek dat ze veel te veel met de rest van de wereld deelt via social media. Maar de presentatrice lijkt zich hier niets van aan te trekken. Nu geeft ze een hele tour door haar huis, zo kunnen haar volgers precies zien hoe Bridget woont… Bekijk de beelden van de woning van Bridget Maasland in de video van Shownieuws hierboven. Video: Bridget Maasland doet boodschappen voor haar ouders en leert wijze les Bekijk deze video » Leuk: Bridget Maasland en zoon zingen uit volle borst vanuit de auto Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Bridget Maasland geeft uitgebreide tour in haar huis

Bridget Maasland krijgt na haar relatie met André Hazes regelmatig kritiek dat ze veel te veel met de rest van de wereld deelt via social media. Maar de presentatrice lijkt zich hier niets van aan te trekken. Nu geeft ze een hele tour door haar huis, zo kunnen haar volgers precies zien hoe Bridget woont…

Bekijk de beelden van de woning van Bridget Maasland in de video van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Bridget Maasland geeft uitgebreide tour in haar huis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV