Cash Or Trash: Studenten verkopen paard niet maar krijgen wel bier

Cash Or Trash: Studenten verkopen paard niet maar krijgen wel bier

Twee studenten komen bij Cash Or Trash om te kijken hoeveel ze voor hun beeld van een paard kunnen krijgen. Helaas vallen de biedingen tegen, dus in verband met de emotionele waarde van het paard besluiten ze dit te houden. Maar ze krijgen wel lekker wat bier cadeau…

Bekijk het fragment van Cash Or Trash hieronder.

<em>Cash Or Trash</em>: Studenten verkopen paard niet maar krijgen wel bier Twee studenten komen bij Cash Or Trash om te kijken hoeveel ze voor hun beeld van een paard kunnen krijgen. Helaas vallen de biedingen tegen, dus in verband met de emotionele waarde van het paard besluiten ze dit te houden. Maar ze krijgen wel lekker wat bier cadeau… Bekijk het fragment van Cash Or Trash hieronder. Cash Or Trash is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Cash or Trash gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Cash or Trash: Topografie is niet Martien Meilands sterkste kant Bekijk deze video » Cash or Trash: Martien Meiland vindt Henk de Ridder "Vreselijk lelijk" Bekijk deze video »
TV :
Cash Or Trash: Studenten verkopen paard niet maar krijgen wel bier

Cash Or Trash is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Cash or Trash gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cash Or Trash: Studenten verkopen paard niet maar krijgen wel bier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV