Ellen DeGeneres maakt talkshow vanuit huis en belt met Jennifer Lopez

Ellen DeGeneres maakt talkshow vanuit huis en belt met Jennifer Lopez

Ellen DeGeneres kan in verband met het Coronavirus haar talkshow niet maken op de manier zoals ze dat normaal doet. Maar daar heeft de presentatrice iets op gevonden, ze gaat gewoon videobellen met bekende sterren.

Bruiloft Jennifer Lopez in gevaar?
Eerder sprak Ellen al met Adam Levine (Maroon 5), maar deze keer gaat ze het gesprek aan met Jennifer Lopez. Via Facetime laat de zangeres weten wat zij allemaal uitspookt nu zij in quarantaine zit met haar gezin. En ze vertelt of haar bruiloft met Alex Rodriguez in gevaar is door de Coronacrisis…

Bekijk de video met het gesprek van Ellen DeGeneres met Jennifer Lopez hieronder.

<em>Ellen DeGeneres</em> maakt talkshow vanuit huis en belt met <em>Jennifer Lopez</em> Ellen DeGeneres kan in verband met het Coronavirus haar talkshow niet maken op de manier zoals ze dat normaal doet. Maar daar heeft de presentatrice iets op gevonden, ze gaat gewoon videobellen met bekende sterren. Bruiloft Jennifer Lopez in gevaar?Eerder sprak Ellen al met Adam Levine (Maroon 5), maar deze keer gaat ze het gesprek aan met Jennifer Lopez. Via Facetime laat de zangeres weten wat zij allemaal uitspookt nu zij in quarantaine zit met haar gezin. En ze vertelt of haar bruiloft met Alex Rodriguez in gevaar is door de Coronacrisis… Bekijk de video met het gesprek van Ellen DeGeneres met Jennifer Lopez hieronder. Ellen DeGeneres kijkt in quarantaine naar haar eigen talkshow Bekijk deze video » Ellen DeGeneres belt in quarantaine met jarige Adam Levine (Maroon 5) Bekijk deze video »
Talkshow :
Ellen DeGeneres maakt talkshow vanuit huis en belt met Jennifer Lopez

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ellen DeGeneres maakt talkshow vanuit huis en belt met Jennifer Lopez of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV