Topdokters: Maag-darmchirurg Anke Smits is operazangeres in haar vrije tijd

Topdokters: Maag-darmchirurg Anke Smits is operazangeres in haar vrije tijd

Anke Smits heeft een prachtige uitlaatklep gevonden, zo is te zien in Topdokters. Het is een hobby die is ontstaan doordat ze als kind ook al muziek maakte, en tegenwoordig is de arts in haar vrije tijd dan ook graag operazangeres.

Bekijk het fragment van Topdokters hieronder.

<em>Topdokters</em>: Maag-darmchirurg Anke Smits is operazangeres in haar vrije tijd Anke Smits heeft een prachtige uitlaatklep gevonden, zo is te zien in Topdokters. Het is een hobby die is ontstaan doordat ze als kind ook al muziek maakte, en tegenwoordig is de arts in haar vrije tijd dan ook graag operazangeres. Bekijk het fragment van Topdokters hieronder. Topdokters is elke dinsdag om 21.25 uur te zien bij RTL 4. Heb je Topdokters gemist? Je kunt fragmenten en afleveringen terugkijken via Gids.tv. Topdokters over complicaties: "Je moet heel sterk in je schoenen staan" Bekijk deze video » Topdokters: Dokter Anke Smits kan patiënten opereren met speciale robot Bekijk deze video »
TV :
Topdokters: Maag-darmchirurg Anke Smits is operazangeres in haar vrije tijd

Topdokters is elke dinsdag om 21.25 uur te zien bij RTL 4. Heb je Topdokters gemist? Je kunt fragmenten en afleveringen terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Topdokters: Maag-darmchirurg Anke Smits is operazangeres in haar vrije tijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV