Op1 gemist? "IC-patiënten hebben weken nodig om fatsoenlijk wakker te worden"

Op1 gemist? "IC-patiënten hebben weken nodig om fatsoenlijk wakker te worden"

Gisteravond was anesthesioloog-intensivist Marc Buise aangeschoven bij Op1 om te vertellen over de nieuwe app waarmee geliefden van ic-patiënten een dagboek bij kunnen houden, om zo de gaten in het geheugen van de patiënten op te vullen. Volgens Buise hebben veel ic-patiënten "dagen tot weken nodig om fatsoenlijk wakker te worden en weer coherent te denken".

Bekijk het gesprek met Marc Buise in Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? &quot;IC-patiënten hebben weken nodig om fatsoenlijk wakker te worden&quot; Gisteravond was anesthesioloog-intensivist Marc Buise aangeschoven bij Op1 om te vertellen over de nieuwe app waarmee geliefden van ic-patiënten een dagboek bij kunnen houden, om zo de gaten in het geheugen van de patiënten op te vullen. Volgens Buise hebben veel ic-patiënten "dagen tot weken nodig om fatsoenlijk wakker te worden en weer coherent te denken". Bekijk het gesprek met Marc Buise in Op1 hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Arts Jan Kluytmans vindt Corona-tests niet heel effectief Bekijk deze video » Thierry Baudet presenteert corona-noodplan in Op1: "Kost veel minder" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? "IC-patiënten hebben weken nodig om fatsoenlijk wakker te worden"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? "IC-patiënten hebben weken nodig om fatsoenlijk wakker te worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV