Slotaflevering De zware jas van Beatrix gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering De zware jas van Beatrix gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering De zware jas van Beatrix gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van de documentaireserie De zware jas van Beatrix, over het koningschap van Beatrix. Het slot staat in het teken van de laatste jaren als koningin. ErgerenDe populistische burger stoomt op. Die kan zich ergeren aan het koningshuis. Beatrix probeert hem te pareren, maar hoe? WeerstandClaus overlijdt, het regent affaires, haar zoon krijgt een skiongeluk. Ze werkt door, dwars door alle weerstand heen. Tot haar aftreden - een bevrijding. DetailsIn deze documentaireserie vertellen direct betrokkenen, vaak voor het eerst en tot in persoonlijke details, hoe Beatrix van het koningschap een baan maakte. Bekijk hier eerdere afleveringen van De zware jas van Beatrix. Zien: fotomoment koninklijke familie in Lech Bekijk deze video » RTL Boulevard: wat gaan Willem-Alexander en Máxima wél doen op Koningsdag? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond is de laatste aflevering van de documentaireserie De zware jas van Beatrix, over het koningschap van Beatrix. Het slot staat in het teken van de laatste jaren als koningin.

Ergeren
De populistische burger stoomt op. Die kan zich ergeren aan het koningshuis. Beatrix probeert hem te pareren, maar hoe?

Weerstand
Claus overlijdt, het regent affaires, haar zoon krijgt een skiongeluk. Ze werkt door, dwars door alle weerstand heen. Tot haar aftreden - een bevrijding.

Details
In deze documentaireserie vertellen direct betrokkenen, vaak voor het eerst en tot in persoonlijke details, hoe Beatrix van het koningschap een baan maakte. Bekijk hier eerdere afleveringen van De zware jas van Beatrix.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De zware jas van Beatrix
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De zware jas van Beatrix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen