Johan Derksen over bluesfestival in Grolloo: "Volledig afhankelijk van Mark Rutte"

Johan Derksen over bluesfestival in Grolloo: "Volledig afhankelijk van Mark Rutte"

Sinds een aantal jaren is Johan Derksen één van de drijvende krachten achter het Holland International Blues Festival, dat in het Drentse Grolloo wordt georganiseerd. Dit jaar komt hij zwaar in de problemen: Derksen is volledig afhankelijk van de maatregelen van Mark Rutte.

Nieuwe corona-explosie
Het festival staat halverwege juni op de planning en op dit moment gelden alle maatregelen tot 1 juni. In theorie zou het dus mogelijk zijn dat het festival doorgang vindt, maar Derksen zegt dat er met 40.000 veertigplussers, die zwetend naast elkaar staan, een nieuwe corona-explosie kan plaatsvinden in Grolloo - en dat wil hij de inwoners van het plaatsje niet aandoen. "Ik ben met mijn festival verzekert wanneer Rutte het verbiedt. Zo niet, dan zijn we niet verzekerd en kost het me miljoenen."

Bekijk het gesprek met Johan Derksen in Jinek hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over bluesfestival in Grolloo: &quot;Volledig afhankelijk van Mark Rutte&quot; Sinds een aantal jaren is Johan Derksen één van de drijvende krachten achter het Holland International Blues Festival, dat in het Drentse Grolloo wordt georganiseerd. Dit jaar komt hij zwaar in de problemen: Derksen is volledig afhankelijk van de maatregelen van Mark Rutte. Nieuwe corona-explosieHet festival staat halverwege juni op de planning en op dit moment gelden alle maatregelen tot 1 juni. In theorie zou het dus mogelijk zijn dat het festival doorgang vindt, maar Derksen zegt dat er met 40.000 veertigplussers, die zwetend naast elkaar staan, een nieuwe corona-explosie kan plaatsvinden in Grolloo - en dat wil hij de inwoners van het plaatsje niet aandoen. "Ik ben met mijn festival verzekert wanneer Rutte het verbiedt. Zo niet, dan zijn we niet verzekerd en kost het me miljoenen." Bekijk het gesprek met Johan Derksen in Jinek hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boze Johan Derksen: ''Eenzame ouderen worden geëxploiteerd door aandachtszieke BN'ers!'' Bekijk deze video » Britt Dekker nuchter onder kritiek Johan Derksen: ‘Ik blijf lekker kijken’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Johan Derksen over bluesfestival in Grolloo: "Volledig afhankelijk van Mark Rutte"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over bluesfestival in Grolloo: "Volledig afhankelijk van Mark Rutte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV