Kijk LIVE naar briefing Tweede Kamer door RIVM

Kijk LIVE naar briefing Tweede Kamer door RIVM

Kijk LIVE naar <em>briefing Tweede Kamer</em> door RIVM Kijk hierboven op woensdag 8 april vanaf 09.30 uur LIVE naar de briefing van de Tweede Kamer. Net als vorige week zal er vandaag (woensdag 8 april) weer een briefing van de Tweede Kamer plaatsvinden. Jaap van Dissel, hoofd van het RIVM, en Diederik Gommers van de vereniging van IC-artsen zullen de politici bijpraten over de coronacrisis. Positieve signalenDe afgelopen dagen werd er al meerdere keren bericht over positieve signalen vanaf de intensive cares. Het aantal ziekenhuisopnames, en dan met name de ic-opnames, stijgen minder hard en langzaam maar zeker beginnen de maatregelen hun vruchten af te werpen. De Tweede Kamer krijgt vandaag bericht over de laatste stand van zaken. Kijk hierboven op woensdag 8 april vanaf 09.30 uur LIVE naar de briefing van de Tweede Kamer.
Live :
Kijk LIVE naar briefing Tweede Kamer door RIVM

Kijk hierboven op woensdag 8 april vanaf 09.30 uur LIVE naar de briefing van de Tweede Kamer.

Net als vorige week zal er vandaag (woensdag 8 april) weer een briefing van de Tweede Kamer plaatsvinden. Jaap van Dissel, hoofd van het RIVM, en Diederik Gommers van de vereniging van IC-artsen zullen de politici bijpraten over de coronacrisis.

Positieve signalen
De afgelopen dagen werd er al meerdere keren bericht over positieve signalen vanaf de intensive cares. Het aantal ziekenhuisopnames, en dan met name de ic-opnames, stijgen minder hard en langzaam maar zeker beginnen de maatregelen hun vruchten af te werpen. De Tweede Kamer krijgt vandaag bericht over de laatste stand van zaken.

Kijk hierboven op woensdag 8 april vanaf 09.30 uur LIVE naar de briefing van de Tweede Kamer.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar briefing Tweede Kamer door RIVM of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV