Jinek gemist? Opvallende corona-dood Brabantse broer (29) wordt besproken

Jinek gemist? Opvallende corona-dood Brabantse broer (29) wordt besproken

<em>Jinek</em> gemist? Opvallende corona-dood Brabantse broer (29) wordt besproken Twee jonge broers van 29 en 32 jaar oud zijn vorige week opgenomen op de intensive care als gevolg van het coronavirus. De jongste broer is inmiddels helaas overleden. De vraag rijst nu of er een verband is tussen het hebben van bepaalde genen en de kans om het coronavirus op te lopen. Volgens arts-microbioloog Jean-Luc Murk is dat verband nog niet aangetoond: "Misschien hebben zij een enorme hoeveelheid van het virus binnengekregen." Bekijk het gesprek aan tafel bij Jinek hierboven. Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen over bluesfestival in Grolloo: "Volledig afhankelijk van Mark Rutte" Bekijk deze video » Jinek gemist? Jutta Leerdam op straat gezet door schaatsploeg: "Totale verrassing" Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Opvallende corona-dood Brabantse broer (29) wordt besproken

Twee jonge broers van 29 en 32 jaar oud zijn vorige week opgenomen op de intensive care als gevolg van het coronavirus. De jongste broer is inmiddels helaas overleden. De vraag rijst nu of er een verband is tussen het hebben van bepaalde genen en de kans om het coronavirus op te lopen. Volgens arts-microbioloog Jean-Luc Murk is dat verband nog niet aangetoond: "Misschien hebben zij een enorme hoeveelheid van het virus binnengekregen."

Bekijk het gesprek aan tafel bij Jinek hierboven. Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Opvallende corona-dood Brabantse broer (29) wordt besproken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV