Haken en ogen aan nieuwe corona-apps: "Verplichten is lastig" (video)

Haken en ogen aan nieuwe corona-apps: "Verplichten is lastig" (video)

Haken en ogen aan nieuwe <em>corona-apps</em>: &quot;Verplichten is lastig&quot; (video) Minister Hugo de Jonge heeft aangekondigd dat ook Nederland zogenaamde corona-apps wil inzetten om de uitbraak van het coronavirus tegen te gaan. Maar aan het gebruiken van deze apps zit nog wel een aantal haken en ogen, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. Journalist van het Financieel Dagblad Hella Hueck geeft in Goedemorgen Nederland aan dat het verplichten van de app lastig wordt: "Als je de app verplicht stelt, geef je geen vrijwillige toestemming voor het delen van je gegevens. Dus dat lijkt me lastig." Bekijk het fragment over de corona-apps hierboven. Bekijk ook Video: Hugo de Jonge wil apps om verdere verspreiding Coronavirus te voorkomen Bekijk deze video »
TV :
Haken en ogen aan nieuwe corona-apps: "Verplichten is lastig" (video)

Minister Hugo de Jonge heeft aangekondigd dat ook Nederland zogenaamde corona-apps wil inzetten om de uitbraak van het coronavirus tegen te gaan. Maar aan het gebruiken van deze apps zit nog wel een aantal haken en ogen, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. Journalist van het Financieel Dagblad Hella Hueck geeft in Goedemorgen Nederland aan dat het verplichten van de app lastig wordt: "Als je de app verplicht stelt, geef je geen vrijwillige toestemming voor het delen van je gegevens. Dus dat lijkt me lastig."

Bekijk het fragment over de corona-apps hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Haken en ogen aan nieuwe corona-apps: "Verplichten is lastig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV