Stefan van StukTV vond time-out genant: "Kwam mijn bed niet uit" (video)

Stefan van StukTV vond time-out genant: "Kwam mijn bed niet uit" (video)

Stefan van <em>StukTV</em> vond time-out genant: &quot;Kwam mijn bed niet uit&quot; (video) StukTV is één van de grootste Youtubekanalen van Nederland. Dat het maken van zoveel video's niet vanzelf gaat, ondervond ook Stefan Jurriëns. De afgelopen jaren maakte Stefan elke week meerdere video's met zijn vrienden Giel de Winter en Thomas van der Vlugt, maar het werd hem even teveel. Na een time-out van een aantal maanden is hij terug. Tegen het NOS Jeugdjournaal vertelt Stefan over zijn pauze: "Ik kwam mijn bed niet meer uit." Bekijk het interview met Stefan hierboven. Bekijk ook Bekijk Prankoorlog #2 van StukTV: "Moet ik op date? Ik kan d'r niet uitstaan" Bekijk deze video »
Entertainment :
Stefan van StukTV vond time-out genant: "Kwam mijn bed niet uit" (video)

StukTV is één van de grootste Youtubekanalen van Nederland. Dat het maken van zoveel video's niet vanzelf gaat, ondervond ook Stefan Jurriëns. De afgelopen jaren maakte Stefan elke week meerdere video's met zijn vrienden Giel de Winter en Thomas van der Vlugt, maar het werd hem even teveel. Na een time-out van een aantal maanden is hij terug. Tegen het NOS Jeugdjournaal vertelt Stefan over zijn pauze: "Ik kwam mijn bed niet meer uit."

Bekijk het interview met Stefan hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stefan van StukTV vond time-out genant: "Kwam mijn bed niet uit" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV