Beelden: Ronaldinho verlaat gevangenis na betalen gigantische borgsom

Beelden: Ronaldinho verlaat gevangenis na betalen gigantische borgsom

Oud-topvoetballer Ronaldo de Assis Moreira, beter bekend als Ronaldinho, heeft de gevangenis verlaten. Sinds begin maart zat de 40-jarige superster samen met zijn broer vast in een Paraguayaanse gevangenis. Na het betalen van de borgsom van bijna 1,5 miljoen euro zijn de twee overgeplaatst naar een viersterrenhotel. De Brazilianen hebben voorlopig huisarrest en mogen het hotel niet verlaten, zolang het onderzoek nog loopt.

Beelden: <em>Ronaldinho</em> verlaat gevangenis na betalen gigantische borgsom Oud-topvoetballer Ronaldo de Assis Moreira, beter bekend als Ronaldinho, heeft de gevangenis verlaten. Sinds begin maart zat de 40-jarige superster samen met zijn broer vast in een Paraguayaanse gevangenis. Na het betalen van de borgsom van bijna 1,5 miljoen euro zijn de twee overgeplaatst naar een viersterrenhotel. De Brazilianen hebben voorlopig huisarrest en mogen het hotel niet verlaten, zolang het onderzoek nog loopt. Vervalst paspoort en witwassenRonaldinho en zijn broer waren gearresteerd vanwege het reizen met een vervalst paspoort. De twee verlieten hun vaderland met een Braziliaans paspoort en kwamen Paraguay binnen met een Paraguayaans paspoort. Naast deze paspoortfraude wordt de oud-speler van FC Barcelona en AC Milan ook nog verdacht van witwassen. Bekijk ook Paspoortaffaire: Voormalig voetballer Ronaldinho gearresteerd vanwege vals paspoort Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Ronaldinho speelt voetvolley in Paraguayaanse gevangenis Bekijk deze video »
Sport :
Beelden: Ronaldinho verlaat gevangenis na betalen gigantische borgsom

Vervalst paspoort en witwassen
Ronaldinho en zijn broer waren gearresteerd vanwege het reizen met een vervalst paspoort. De twee verlieten hun vaderland met een Braziliaans paspoort en kwamen Paraguay binnen met een Paraguayaans paspoort. Naast deze paspoortfraude wordt de oud-speler van FC Barcelona en AC Milan ook nog verdacht van witwassen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beelden: Ronaldinho verlaat gevangenis na betalen gigantische borgsom of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV