Marco Borsato door dalletje volgens John Ewbank: "Dat kan echt lang duren"

Marco Borsato door dalletje volgens John Ewbank: "Dat kan echt lang duren"

Giel Beelen belt in zijn ochtendshow voor Radio Veronica met componist en songwriter John Ewbank. Op de vraag of er al nieuwe muziek van Marco Borsato aan zit te komen, reageert Ewbank terughoudend: "Hij gaat wel even door een dalletje. Dat kan echt lang duren."

<em>Marco Borsato</em> door dalletje volgens <em>John Ewbank</em>: &quot;Dat kan echt lang duren&quot; Giel Beelen belt in zijn ochtendshow voor Radio Veronica met componist en songwriter John Ewbank. Op de vraag of er al nieuwe muziek van Marco Borsato aan zit te komen, reageert Ewbank terughoudend: "Hij gaat wel even door een dalletje. Dat kan echt lang duren." AffaireHet zijn pittige tijden voor Marco Borsato. Hij en Leontien liggen na een huwelijk van 23 jaar in scheiding. Vorig jaar werd bekend dat de zanger met Italiaanse roots een affaire had met pianiste Iris Hond. Nu zijn zulke zware periodes vaak inspiratie voor de mooiste muziek, maar daar moeten we volgens John Ewbank dus nog even op wachten. Bekijk hierboven het fragment met John Ewbank. Bekijk ook Had Marco Borsato nóg een affaire? "Zou twee jaar hebben geduurd" Bekijk deze video » Rob Goossens over Marco Borsato: 'Had een gebrek aan huwelijkse trouw' Bekijk deze video »
Entertainment :
Marco Borsato door dalletje volgens John Ewbank: "Dat kan echt lang duren"

Affaire
Het zijn pittige tijden voor Marco Borsato. Hij en Leontien liggen na een huwelijk van 23 jaar in scheiding. Vorig jaar werd bekend dat de zanger met Italiaanse roots een affaire had met pianiste Iris Hond. Nu zijn zulke zware periodes vaak inspiratie voor de mooiste muziek, maar daar moeten we volgens John Ewbank dus nog even op wachten. Bekijk hierboven het fragment met John Ewbank.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato door dalletje volgens John Ewbank: "Dat kan echt lang duren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV