Goedemorgen Nederland: gaat Italië coronamaatregelen versoepelen?

Goedemorgen Nederland: gaat Italië coronamaatregelen versoepelen?

<em>Goedemorgen Nederland</em>: gaat Italië coronamaatregelen versoepelen? In Italië lijkt de ergste piek van de coronacrisis achter de rug te zijn en dus wordt er in het Zuid-Europese land al voorzichtig gesproken over een mogelijke versoepeling van de coronamaatregelen. Italië-deskundige Donatello Piras geeft een toelichting op de huidige situatie: "De mensen hebben het wel een beetje gehad, omdat Italië echt al weken in een lockdown zit." Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet presenteert corona-noodplan in Op1: "Kost veel minder" Bekijk deze video » Tijdens coronacrisis naar de tandarts? Zo doe je dat (video) Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: gaat Italië coronamaatregelen versoepelen?

In Italië lijkt de ergste piek van de coronacrisis achter de rug te zijn en dus wordt er in het Zuid-Europese land al voorzichtig gesproken over een mogelijke versoepeling van de coronamaatregelen. Italië-deskundige Donatello Piras geeft een toelichting op de huidige situatie: "De mensen hebben het wel een beetje gehad, omdat Italië echt al weken in een lockdown zit."

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: gaat Italië coronamaatregelen versoepelen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV