Steenrijk, Straatarm: Oplossing voor anderhalve ton schuld: "We delen de lasten"

Steenrijk, Straatarm: Oplossing voor anderhalve ton schuld: "We delen de lasten"

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: Oplossing voor anderhalve ton schuld: &quot;We delen de lasten&quot; In het SBS-programma Steenrijk, Straatarm vertelt een arm gezin dat ze anderhalve ton schulden hebben en dit doet erg veel pijn. Dochter van het gezin is een beetje verdrietig omdat ze niet veel leuke dingen kunnen doen. De oplossing is de lasten door de helft te delen. Zie de video hierboven. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: Alleenstaande moeder Patricia emotioneel door hulp van kinderen Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: Familie De Jong emotioneel na bezoek aan beautysalon Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, Straatarm: Oplossing voor anderhalve ton schuld: "We delen de lasten"

In het SBS-programma Steenrijk, Straatarm vertelt een arm gezin dat ze anderhalve ton schulden hebben en dit doet erg veel pijn. Dochter van het gezin is een beetje verdrietig omdat ze niet veel leuke dingen kunnen doen. De oplossing is de lasten door de helft te delen. Zie de video hierboven.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm: Oplossing voor anderhalve ton schuld: "We delen de lasten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV