Koningin Máxima onder de indruk van vrachtwagenchauffeur: "Ziet er goed uit!"

Koningin Máxima onder de indruk van vrachtwagenchauffeur: "Ziet er goed uit!"

Ondanks de coronacrisis gaan de werkbezoeken van onze royals gewoon door. Vanmorgen bezocht koningin Máxima een vrachtwagenbedrijf, waar chauffeurs naar andere werzaamheden moeten zoeken. En daar is de koningin wel over te spreken: "Nou, het ziet er wel heel goed uit!"

Onderhoud
Ze gaat in gesprek met een vrachtwagenchauffeur, die vertelt dat hij nu vooral 'aan de zaak' werkt. Daar doet hij onderhoudswerkzaamheden om het terrein van het bedrijf netjes te houden, "voor het geval er visite komt". De koningin is zo'n beetje de meest illustere gast die je je kunt indenken, en dus zal de chauffeur tevreden zijn met haar complimenten.

Bekijk de reportage van Blauw bloed over het werkbezoek van koningin Máxima hieronder.

<em>Koningin Máxima</em> onder de indruk van vrachtwagenchauffeur: &quot;Ziet er goed uit!&quot; Ondanks de coronacrisis gaan de werkbezoeken van onze royals gewoon door. Vanmorgen bezocht koningin Máxima een vrachtwagenbedrijf, waar chauffeurs naar andere werzaamheden moeten zoeken. En daar is de koningin wel over te spreken: "Nou, het ziet er wel heel goed uit!" OnderhoudZe gaat in gesprek met een vrachtwagenchauffeur, die vertelt dat hij nu vooral 'aan de zaak' werkt. Daar doet hij onderhoudswerkzaamheden om het terrein van het bedrijf netjes te houden, "voor het geval er visite komt". De koningin is zo'n beetje de meest illustere gast die je je kunt indenken, en dus zal de chauffeur tevreden zijn met haar complimenten. Bekijk de reportage van Blauw bloed over het werkbezoek van koningin Máxima hieronder. Bekijk ook Zien: Willem-Alexander en Máxima krijgen bij RIVM uitleg over coronacrisis Bekijk deze video » Video: Koning Willem-Alexander brengt bezoek aan coronapatiënten Den Bosch Bekijk deze video »
Royals :
Koningin Máxima onder de indruk van vrachtwagenchauffeur: "Ziet er goed uit!"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima onder de indruk van vrachtwagenchauffeur: "Ziet er goed uit!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV