Qmusic-nieuwslezer Anton Griep heeft nieuwe relatie: "Ze weet het alleen nog niet"

Qmusic-nieuwslezer Anton Griep heeft nieuwe relatie: "Ze weet het alleen nog niet"

<em>Qmusic</em>-nieuwslezer <em>Anton Griep</em> heeft nieuwe relatie: &quot;Ze weet het alleen nog niet&quot; Helaas single ladies, Anton Griep is officieel van de markt. Hij heeft een relatie en vertelde het grote nieuws maandag aan Domien. Aton was alleen 1 belangrijk ding vergeten... SuppenAan Anton Griep werd op de radio gevraagd hoe zijn weekend was. Hij vertelt dat hij is gaan suppen op de zee. Aton spreekt steeds in de wij-vorm. Collega Domien ziet dat Anton verliefd is en vertelt aan de luisteraars dat hij van de markt is. "Alleen, een ding, ze weet het zelf nog niet", zegt Anton met een blos op zijn wangen. Bekijk hierboven de Qmusic-video met daarin Antons verhaal. Bekijk ook Video: Mattie & Marieke bewijzen dat je met 1,5 meter afstand veel lol kan hebben Bekijk deze video » Video: Marieke Elsinga doet Hyves-emoji de dansende banaan na bij Q-music Bekijk deze video »
Entertainment :
Qmusic-nieuwslezer Anton Griep heeft nieuwe relatie: "Ze weet het alleen nog niet"

Helaas single ladies, Anton Griep is officieel van de markt. Hij heeft een relatie en vertelde het grote nieuws maandag aan Domien. Aton was alleen 1 belangrijk ding vergeten...

Suppen
Aan Anton Griep werd op de radio gevraagd hoe zijn weekend was. Hij vertelt dat hij is gaan suppen op de zee. Aton spreekt steeds in de wij-vorm. Collega Domien ziet dat Anton verliefd is en vertelt aan de luisteraars dat hij van de markt is. "Alleen, een ding, ze weet het zelf nog niet", zegt Anton met een blos op zijn wangen.

Bekijk hierboven de Qmusic-video met daarin Antons verhaal.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Qmusic-nieuwslezer Anton Griep heeft nieuwe relatie: "Ze weet het alleen nog niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV