Keuringsdienst van Waarde: Waarom komen zeevruchten niet uit de Noordzee?

Keuringsdienst van Waarde: Waarom komen zeevruchten niet uit de Noordzee?

De aflevering van vanavond (donderdag 2 juli) gaat over zeevruchten. De Keuringsdienst wil weten waarom zeevruchten altijd van ver komen. Want in een zak fruits de mer zitten schaal- en schelpdieren uit allerlei zeeën, behalve uit de Noordzee. Tijd om de zee in te gaan voor onderzoek.

Kankerverwekkend
Bekijk hieronder een oud fragment van Keuringsdienst van Waarde over sojasaus. Is sojasaus kankerverwekkend? De productie van natuurlijk gebrouwen sojasaus duurt zo'n twee jaar. Om dat proces te versnellen gebruiken sommige fabrikanten een handig trucje. Maar daarbij komt wel de kankerverwekkende stof 3-MCPD vrij! Hoe zit dat?

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: Waarom komen zeevruchten niet uit de Noordzee? De aflevering van vanavond (donderdag 2 juli) gaat over zeevruchten. De Keuringsdienst wil weten waarom zeevruchten altijd van ver komen. Want in een zak fruits de mer zitten schaal- en schelpdieren uit allerlei zeeën, behalve uit de Noordzee. Tijd om de zee in te gaan voor onderzoek. KankerverwekkendBekijk hieronder een oud fragment van Keuringsdienst van Waarde over sojasaus. Is sojasaus kankerverwekkend? De productie van natuurlijk gebrouwen sojasaus duurt zo'n twee jaar. Om dat proces te versnellen gebruiken sommige fabrikanten een handig trucje. Maar daarbij komt wel de kankerverwekkende stof 3-MCPD vrij! Hoe zit dat? De aflevering van Keuringsdienst van Waarde over zeevruchten is vanavond, donderdag 2 juli, om 20:25 uur te zien bij NPO 3. Bekijk ook Keuringsdienst van Waarde: zo worden inktvisringen gemaakt (video) Bekijk deze video » Keuringsdienst van Waarde: In een kaassoufflé zit amper echte kaas Bekijk deze video »
TV :
Keuringsdienst van Waarde: Waarom komen zeevruchten niet uit de Noordzee?

De aflevering van Keuringsdienst van Waarde over zeevruchten is vanavond, donderdag 2 juli, om 20:25 uur te zien bij NPO 3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van Waarde: Waarom komen zeevruchten niet uit de Noordzee? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV