Donderdag in De TV Kantine: Een kijkje achter de schermen en bloopers

Donderdag in De TV Kantine: Een kijkje achter de schermen en bloopers

Donderdag in <em>De TV Kantine</em>: Een kijkje achter de schermen en <em>bloopers</em> Carlo Boszhard, Irene Moors en hun team imitators blikken donderdag 9 april terug op het afgelopen seizoen. Hilarische bloopersAlle hoogtepunten van de elfde reeks van het persiflageprogramma komen voorbij, net als een flink aantal hilarische bloopers. Bekijk hierboven een voorproefje van de aflevering. De speciale aflevering met backstage beelden en bloopers van De TV Kantine is donderdag 9 april om 20:29 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine: Elise Schaap kruipt in de huid van Chantal Janzen, bekijk het fragment Bekijk deze video » Zien: Het beste van Elise Schaap in De TV Kantine Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De TV Kantine: Een kijkje achter de schermen en bloopers

Carlo Boszhard, Irene Moors en hun team imitators blikken donderdag 9 april terug op het afgelopen seizoen.

Hilarische bloopers
Alle hoogtepunten van de elfde reeks van het persiflageprogramma komen voorbij, net als een flink aantal hilarische bloopers. Bekijk hierboven een voorproefje van de aflevering.

De speciale aflevering met backstage beelden en bloopers van De TV Kantine is donderdag 9 april om 20:29 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De TV Kantine: Een kijkje achter de schermen en bloopers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV