Hart in Aktie is terug met Wendy van Dijk: "Ik kan onmogelijk stilzitten"

Hart in Aktie is terug met Wendy van Dijk: "Ik kan onmogelijk stilzitten"

<em>Hart in Aktie</em> is terug met <em>Wendy van Dijk</em>: &quot;Ik kan onmogelijk stilzitten&quot; Hart in Aktie is terug. Vanavond om 21:30 uur is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien bij SBS6. Wendy van Dijk: "Ik kan onmogelijk stilzitten nu er zoveel hulp nodig is door heel Nederland." Hartverwarmende initiatievenOp Instagram deelt Wendy een promo van Hart in Aktie en schrijft erbij: "Er komen zoveel mooie en hartverwarmende initiatieven tot stand en er zijn zoveel hulpvragen dat we graag ons steentje bijdragen." Bekijk hierboven de promo van Hart in Aktie. Hart in Aktie is vanaf woensdag 8 april wekelijks vanaf 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hart in Aktie terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wie het laatst lacht: Wendy van Dijk maakt het deze schilder HEEL moeilijk Bekijk deze video » Wendy van Dijk aan het werk voor Hart in Aktie: "Maar zonder cameraploeg" Bekijk deze video »
TV :
Hart in Aktie is terug met Wendy van Dijk: "Ik kan onmogelijk stilzitten"

Hart in Aktie is terug. Vanavond om 21:30 uur is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien bij SBS6. Wendy van Dijk: "Ik kan onmogelijk stilzitten nu er zoveel hulp nodig is door heel Nederland."

Hartverwarmende initiatieven
Op Instagram deelt Wendy een promo van Hart in Aktie en schrijft erbij: "Er komen zoveel mooie en hartverwarmende initiatieven tot stand en er zijn zoveel hulpvragen dat we graag ons steentje bijdragen."

Bekijk hierboven de promo van Hart in Aktie.

Hart in Aktie is vanaf woensdag 8 april wekelijks vanaf 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hart in Aktie terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart in Aktie is terug met Wendy van Dijk: "Ik kan onmogelijk stilzitten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV