Video: Festival DGTL wordt omgetoverd tot Digital DGTL

Video: Festival DGTL wordt omgetoverd tot Digital DGTL

Het festival DGTL zou komend weekend voor een vlammende start van het festivalseizoen moeten zorgen. Helaas is dit festival wegens de coronacrisis afgelast. Manager van het festival Bram Merkx kwam daarom op het idee om het grootste digitale festival te organiseren: Digital DGTL. Op die manier kunnen liefhebbers vanuit hun huiskamer het komende paasweekend toch nog heerlijk feesten.

Video: Festival <em>DGTL</em> wordt omgetoverd tot <em>Digital DGTL</em> Het festival DGTL zou komend weekend voor een vlammende start van het festivalseizoen moeten zorgen. Helaas is dit festival wegens de coronacrisis afgelast. Manager van het festival Bram Merkx kwam daarom op het idee om het grootste digitale festival te organiseren: Digital DGTL. Op die manier kunnen liefhebbers vanuit hun huiskamer het komende paasweekend toch nog heerlijk feesten. 45.000 kaarten verkochtHet festival was zo goed als uitverkocht en dat betekent dat 45.000 mensen nu nog met hun kaartje opgescheept zitten. Die mensen kunnen gelukkig hun geld terugkrijgen, maar de kaartjes blijven ook geldig voor de editie van volgend jaar. Dit jaar kunnen de festivalgangers in ieder geval online schakelen tussen de verschillende stages. Bekijk hierboven het gesprek met manager van het festival Bram Merkx. Bekijk ook Johan Derksen over bluesfestival in Grolloo: "Volledig afhankelijk van Mark Rutte" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Festival DGTL wordt omgetoverd tot Digital DGTL

45.000 kaarten verkocht
Het festival was zo goed als uitverkocht en dat betekent dat 45.000 mensen nu nog met hun kaartje opgescheept zitten. Die mensen kunnen gelukkig hun geld terugkrijgen, maar de kaartjes blijven ook geldig voor de editie van volgend jaar. Dit jaar kunnen de festivalgangers in ieder geval online schakelen tussen de verschillende stages. Bekijk hierboven het gesprek met manager van het festival Bram Merkx.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Festival DGTL wordt omgetoverd tot Digital DGTL of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV