Zien: eenzame man kan dankzij PowNed toch zijn vrouw bezoeken met hoogwerker

Zien: eenzame man kan dankzij PowNed toch zijn vrouw bezoeken met hoogwerker

Zien: eenzame man kan dankzij <em>PowNed</em> toch zijn vrouw bezoeken met hoogwerker Een bezoekje brengen aan een verpleeghuis is door de coronamaatregelen voorlopig nog verboden. De vrouw van meneer De Geus lijdt aan Alzheimer en zit ook in zo'n verpleeghuis. Doordat meneer De Geus zijn vrouw zo lang niet kan zien, voelt hij zich erg eenzaam. Gelukkig heeft Rutger Castricum van PowNed daar een oplossing voor bedacht. _Bekijk hierboven de ontroerende beelden van PowNed. Bekijk ook Powned: Thierry Baudet vond Corona-toespraak Mark Rutte 'verwarrend' Bekijk deze video » Jan Roos onthult: "Johnny de Mol heeft geprobeerd Patty Brard te versieren" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: eenzame man kan dankzij PowNed toch zijn vrouw bezoeken met hoogwerker

Een bezoekje brengen aan een verpleeghuis is door de coronamaatregelen voorlopig nog verboden. De vrouw van meneer De Geus lijdt aan Alzheimer en zit ook in zo'n verpleeghuis. Doordat meneer De Geus zijn vrouw zo lang niet kan zien, voelt hij zich erg eenzaam. Gelukkig heeft Rutger Castricum van PowNed daar een oplossing voor bedacht.

_Bekijk hierboven de ontroerende beelden van PowNed.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: eenzame man kan dankzij PowNed toch zijn vrouw bezoeken met hoogwerker of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV