Video: Kim-Lian van der Meij over de coronasituatie in Zweden

Video: Kim-Lian van der Meij over de coronasituatie in Zweden

Video: <em>Kim-Lian van der Meij</em> over de <em>coronasituatie</em> in Zweden Zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij vertelt over de corona situatie in Zweden. In Zweden kun je bijvoorbeeld nog wel uit eten of zelfs met vrienden een terrasje pakken. Volgens Kim-Lian van der Meij, die er al jaren woont, zijn er wel maatregelen: "De basisscholen zijn hier nog open, het leven gaat hier op een normale manier door", zegt Kim-Lian in een videoboodschap. Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Kim-Lian van der Meij. Bekijk ook Kim-Lian van der Meij na 15 jaar terug met nieuwe muziek: 'Het ging weer kriebelen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Kim-Lian van der Meij over de coronasituatie in Zweden

Zangeres en presentatrice Kim-Lian van der Meij vertelt over de corona situatie in Zweden. In Zweden kun je bijvoorbeeld nog wel uit eten of zelfs met vrienden een terrasje pakken.

Volgens Kim-Lian van der Meij, die er al jaren woont, zijn er wel maatregelen: "De basisscholen zijn hier nog open, het leven gaat hier op een normale manier door", zegt Kim-Lian in een videoboodschap.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Kim-Lian van der Meij.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Kim-Lian van der Meij over de coronasituatie in Zweden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV