Zien: Wendy van Dijk maakt heel wat mensen blij in Hart in Aktie, bekijk de video

Zien: Wendy van Dijk maakt heel wat mensen blij in Hart in Aktie, bekijk de video

Zien: <em>Wendy van Dijk</em> maakt heel wat mensen blij in <em>Hart in Aktie</em>, bekijk de video Wendy van Dijk maakt veel mensen blij in het nieuwe seizoen Hart in Aktie. Onder wie Joyce en Koen kunnen hun geluk niet op. In de eerste aflevering, die je vanavond kunt zien op SBS6, wordt er veel gejuicht, gelachen en geluid. Bekijk hierboven het fragment van Hart in Aktie. Hart in Aktie is vanaf woensdag 8 april wekelijks vanaf 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hart in Aktie terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wendy van Dijk aan het werk voor Hart in Aktie: "Maar zonder cameraploeg" Bekijk deze video » Hart in Aktie is terug met Wendy van Dijk: "Ik kan onmogelijk stilzitten" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Wendy van Dijk maakt heel wat mensen blij in Hart in Aktie, bekijk de video

Wendy van Dijk maakt veel mensen blij in het nieuwe seizoen Hart in Aktie. Onder wie Joyce en Koen kunnen hun geluk niet op. In de eerste aflevering, die je vanavond kunt zien op SBS6, wordt er veel gejuicht, gelachen en geluid.

Bekijk hierboven het fragment van Hart in Aktie.

Hart in Aktie is vanaf woensdag 8 april wekelijks vanaf 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hart in Aktie terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wendy van Dijk maakt heel wat mensen blij in Hart in Aktie, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV