Talkshow M gemist? Ruben Terlou over onderdrukking in China door coronavirus

Talkshow M gemist? Ruben Terlou over onderdrukking in China door coronavirus

Talkshow <em>M</em> gemist? Ruben Terlou over onderdrukking in China door coronavirus De uitbraak van het coronavirus startte in China. Kort na de uitbraak koos China om verschillende steden op slot te doen. Ruben Terlou vertelt bij M over deze beslissing. "Je ziet dat China kiest voor maximale onderdrukking van het coronavirus, maar daarmee ook voor maximale onderdrukking van het volk." Bekijk de hele video van M over de onderdrukking van het Chinese volk hierboven. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? Tangarine speelt live het nummer Barricade Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Twee keuzes bij de nieuwe apps bestrijding coronavirus Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Ruben Terlou over onderdrukking in China door coronavirus

De uitbraak van het coronavirus startte in China. Kort na de uitbraak koos China om verschillende steden op slot te doen. Ruben Terlou vertelt bij M over deze beslissing. "Je ziet dat China kiest voor maximale onderdrukking van het coronavirus, maar daarmee ook voor maximale onderdrukking van het volk."

Bekijk de hele video van M over de onderdrukking van het Chinese volk hierboven.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Ruben Terlou over onderdrukking in China door coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV