Talkshow M gemist? Twee keuzes bij de nieuwe apps bestrijding coronavirus

Talkshow M gemist? Twee keuzes bij de nieuwe apps bestrijding coronavirus

Talkshow <em>M</em> gemist? Twee keuzes bij de nieuwe apps bestrijding <em>coronavirus</em> Het kabinet maakte bekend dat ze graag apps wilden ontwikkelen om het coronavirus te bestrijden. Gebruikers van de app kunnen zien of ze in aanraking zijn geweest met iemand die besmet is met het virus. Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk vertelt bij M over de app. Bekijk de hele video van M over de corona-apps hierboven. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M: Amira (10) werd al vier keer wereldkampioen kickboksen Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Tangarine speelt live het nummer Barricade Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Twee keuzes bij de nieuwe apps bestrijding coronavirus

Het kabinet maakte bekend dat ze graag apps wilden ontwikkelen om het coronavirus te bestrijden. Gebruikers van de app kunnen zien of ze in aanraking zijn geweest met iemand die besmet is met het virus. Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk vertelt bij M over de app.

Bekijk de hele video van M over de corona-apps hierboven.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Twee keuzes bij de nieuwe apps bestrijding coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV