Huwelijk Sylvie Meis en Niclas Castello gaat niet door: "Triest en jammer"

Huwelijk Sylvie Meis en Niclas Castello gaat niet door: "Triest en jammer"

Alle evenementen worden gecanceld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Waar Sylvie Meis al bang voor was, is gebeurd. Ook haar huwelijk wordt geannuleerd. Ze zou deze zomer gaan trouwen met haar verloofde Niclas Castello (41) in Italie. De bruiloft zal later plaatsvinden dan aanvankelijk het idee was.

"Triest en jammer"
Sylvie vertelt aan het Duitse Bunte dat de huwelijksplannen zijn opgeschort. De twee zouden eigenlijk in juni trouwen: "Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij", vertelt Meis.

Bekijk hieronder beelden van Sylvie en haar verloofde op vakantie:

Huwelijk <em>Sylvie Meis</em> en <em>Niclas Castello</em> gaat niet door: &quot;Triest en jammer&quot; Alle evenementen worden gecanceld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Waar Sylvie Meis al bang voor was, is gebeurd. Ook haar huwelijk wordt geannuleerd. Ze zou deze zomer gaan trouwen met haar verloofde Niclas Castello (41) in Italie. De bruiloft zal later plaatsvinden dan aanvankelijk het idee was. Zien: Sylvie Meis en Niclas Castello zullen op deze plek in Italië trouwen Bekijk deze video » "Triest en jammer"Sylvie vertelt aan het Duitse Bunte dat de huwelijksplannen zijn opgeschort. De twee zouden eigenlijk in juni trouwen: "Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij", vertelt Meis. Bekijk hieronder beelden van Sylvie en haar verloofde op vakantie:
Entertainment :
Huwelijk Sylvie Meis en Niclas Castello gaat niet door: "Triest en jammer"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Huwelijk Sylvie Meis en Niclas Castello gaat niet door: "Triest en jammer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV