Talkshow M gemist? Regeerperiode van koningin Beatrix 'was mooi om te zien'

Talkshow M gemist? Regeerperiode van koningin Beatrix 'was mooi om te zien'

Talkshow <em>M</em> gemist? Regeerperiode van koningin Beatrix 'was mooi om te zien' Prinses Beatrix kijkt terug op een prachtige regeerperiode met veel hoogtepunten en dieptepunten. Jutta Chorus vertelt over de regeerperiode. "Dat is mooi om te zien"iemand die iets 'moest' uitvoeren, toch steeds de neiging heeft gehad om dat te moeten verdienen", vertelt ze. Bekijk de hele video van M over prinses Beatrix hierboven. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? Ruben Terlou over onderdrukking in China door coronavirus Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Twee keuzes bij de nieuwe apps bestrijding coronavirus Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Regeerperiode van koningin Beatrix 'was mooi om te zien'

Prinses Beatrix kijkt terug op een prachtige regeerperiode met veel hoogtepunten en dieptepunten. Jutta Chorus vertelt over de regeerperiode. "Dat is mooi om te zien"iemand die iets 'moest' uitvoeren, toch steeds de neiging heeft gehad om dat te moeten verdienen", vertelt ze.

Bekijk de hele video van M over prinses Beatrix hierboven.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Regeerperiode van koningin Beatrix 'was mooi om te zien' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV