Woensdag bij Op1: Anne Wensing, Mona Keijzer, Jost Vullings en meer

Woensdag bij Op1: Anne Wensing, Mona Keijzer, Jost Vullings en meer

Woensdag bij <em>Op1:</em> Anne Wensing, Mona Keijzer, Jost Vullings <em>en meer</em> Vanavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken trekt 25 miljard euro extra uit om ondernemers te ondersteunen. Ook taxichauffeurs, tatoeëerders en tandartsen hebben recht op een uitkering van 4000 euro netto. Vanavond is de staatssecretaris te gast bij Op1. Vandaag praatte het kabinet de Tweede Kamer bij over de coronacrisis. Joost Vullings volgde dit Kamerdebat. Bij Op1 blikt hij terug en bespreekt hij de positie van Wopke Hoekstra binnen het overleg van de EU-ministers. Jongeren die in Den Haag met een te grote groep rondhangen krijgen een forse boete. Mourad Ouari denkt dat het beter is om die jongeren wat te laten doen. Hij verzon de actie: 'niet hangen maar helpen'. Marga Bult pakt haar oude beroep van verpleegster weer op. Ze werkt in een zorghotel in het Brabantse Uden tussen de coronapatiënten. Dat staat in contrast met haar normale leven las zangeres. Bij Op1 vertelt ze over haar keuze. Rutte pleitte bij monde van het RIVM dat er groepsimmuniteit opgebouwd moet worden. Nu is niet zeker of iedereen die het virus heeft gehad, daadwerkelijk immuum wordt. Viroloog Anne Wensing legt dit vanavond uit bij Op1. 140.000 Mensen in Nederland hebben een verstandelijke beperking. Door de coronacrisis verliezen ze hun dagelijkse structuur en ontvangen ze geen bezoek meer. Marjan van der Velden en Heidi Geertse, moeders van verstandelijke gehandicapte zoons Sjors en Gideon uiten hun zorgen. Julianne Meijers, voorzitter van Siza begeleidt deze ingewikkelde processen. Ze vertellen erover bij Op1. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? "IC-patiënten hebben weken nodig om fatsoenlijk wakker te worden" Bekijk deze video » Dominee Leendert Jan Lingen betuigt in Op1 spijt van kerkdienst: "Nooit moeten doen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Woensdag bij Op1: Anne Wensing, Mona Keijzer, Jost Vullings en meer

Vanavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken trekt 25 miljard euro extra uit om ondernemers te ondersteunen. Ook taxichauffeurs, tatoeëerders en tandartsen hebben recht op een uitkering van 4000 euro netto. Vanavond is de staatssecretaris te gast bij Op1.

Vandaag praatte het kabinet de Tweede Kamer bij over de coronacrisis. Joost Vullings volgde dit Kamerdebat. Bij Op1 blikt hij terug en bespreekt hij de positie van Wopke Hoekstra binnen het overleg van de EU-ministers.

Jongeren die in Den Haag met een te grote groep rondhangen krijgen een forse boete. Mourad Ouari denkt dat het beter is om die jongeren wat te laten doen. Hij verzon de actie: 'niet hangen maar helpen'.

Marga Bult pakt haar oude beroep van verpleegster weer op. Ze werkt in een zorghotel in het Brabantse Uden tussen de coronapatiënten. Dat staat in contrast met haar normale leven las zangeres. Bij Op1 vertelt ze over haar keuze.

Rutte pleitte bij monde van het RIVM dat er groepsimmuniteit opgebouwd moet worden. Nu is niet zeker of iedereen die het virus heeft gehad, daadwerkelijk immuum wordt. Viroloog Anne Wensing legt dit vanavond uit bij Op1.

140.000 Mensen in Nederland hebben een verstandelijke beperking. Door de coronacrisis verliezen ze hun dagelijkse structuur en ontvangen ze geen bezoek meer. Marjan van der Velden en Heidi Geertse, moeders van verstandelijke gehandicapte zoons Sjors en Gideon uiten hun zorgen. Julianne Meijers, voorzitter van Siza begeleidt deze ingewikkelde processen. Ze vertellen erover bij Op1.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Op1: Anne Wensing, Mona Keijzer, Jost Vullings en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier