Hart in Aktie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hart in Aktie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hart in Aktie aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een speciale reeks van Hart in Aktie met Wendy van Dijk op SBS6. De komende woensdagen om 21:30 uur op tv. HulpIn deze lastige tijd slaan veel Nederlanders hun handen ineen en komen in actie voor een ander. SBS6 draagt hier een steentje aan bij in Hart in Aktie. Wendy van Dijk rijdt met het Hart in Aktie-busje door heel Nederland om hulp te bieden aan mensen die het hard nodig hebben. InspringenVan het ondersteunen bij verschillende initiatieven die Nederlanders zelf op poten hebben gezet tot het direct inspringen bij hulpvragen. Wendy en haar team proberen op alle mogelijke manieren te helpen en daarbij de mensen een hart onder de riem te steken. Kleine bijdrageWendy van Dijk: "We kunnen onmogelijk stilzitten, terwijl hulp op zoveel vlakken op dit moment hard nodig is. Ik hoop dat we met Hart in Aktie een kleine bijdrage kunnen leveren en aandacht kunnen geven aan de mooie en hartverwarmende acties die worden opgezet in ons land, die onze steun kunnen gebruiken." Hart in Aktie is terug: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Hart in Aktie

Vanavond start een speciale reeks van Hart in Aktie met Wendy van Dijk op SBS6. De komende woensdagen om 21:30 uur op tv.

Hulp
In deze lastige tijd slaan veel Nederlanders hun handen ineen en komen in actie voor een ander. SBS6 draagt hier een steentje aan bij in Hart in Aktie. Wendy van Dijk rijdt met het Hart in Aktie-busje door heel Nederland om hulp te bieden aan mensen die het hard nodig hebben.

Inspringen
Van het ondersteunen bij verschillende initiatieven die Nederlanders zelf op poten hebben gezet tot het direct inspringen bij hulpvragen. Wendy en haar team proberen op alle mogelijke manieren te helpen en daarbij de mensen een hart onder de riem te steken.

Kleine bijdrage
Wendy van Dijk: "We kunnen onmogelijk stilzitten, terwijl hulp op zoveel vlakken op dit moment hard nodig is. Ik hoop dat we met Hart in Aktie een kleine bijdrage kunnen leveren en aandacht kunnen geven aan de mooie en hartverwarmende acties die worden opgezet in ons land, die onze steun kunnen gebruiken."

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart in Aktie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV