Op1: Ouari Mourad laat hangjongeren voedselpakketten uitdelen in Den Haag

Op1: Ouari Mourad laat hangjongeren voedselpakketten uitdelen in Den Haag

<em>Op1</em>: <em>Ouari Mourad</em> laat hangjongeren voedselpakketten uitdelen in <em>Den Haag</em> In Den Haag krijgen hangjongeren forse boetes als ze met een te grote groep op straat te vinden zijn. Ouari Mourad bedacht een initiatief om de jongeren van de straat te houden. Hij laat ze namelijk voedselpakketten maken en uitdelen. Bij Op1 vertelt hij over het initiatief. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Apps moeten besmettingen coronavirus in kaart brengen Bekijk deze video » Op1: Mona Keijzer luisterde naar ondernemers, steunpakket uitgebreid Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Ouari Mourad laat hangjongeren voedselpakketten uitdelen in Den Haag

In Den Haag krijgen hangjongeren forse boetes als ze met een te grote groep op straat te vinden zijn. Ouari Mourad bedacht een initiatief om de jongeren van de straat te houden. Hij laat ze namelijk voedselpakketten maken en uitdelen. Bij Op1 vertelt hij over het initiatief.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Ouari Mourad laat hangjongeren voedselpakketten uitdelen in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV