Op1: Zangeres Marga Bult pakt oude beroep als verpleegkundige weer op

Op1: Zangeres Marga Bult pakt oude beroep als verpleegkundige weer op

<em>Op1:</em> Zangeres <em>Marga Bult</em> pakt oude beroep als verpleegkundige weer op Marga Bult is bekend als zangeres. Voor haar sprankelende artiestencarrière was ze verpleegkundige. Vanwege het coronavirus heeft ze haar oude baan opnieuw opgepakt in een zorghotel in het Brabantse Uden. "Het is geweldig om te doen", vertelt ze bij Op1. Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Ouari Mourad laat hangjongeren voedselpakketten uitdelen in Den Haag Bekijk deze video » Op1: Grote zorgen om verstandelijk gehandicapten tijdens coronacrisis Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Zangeres Marga Bult pakt oude beroep als verpleegkundige weer op

Marga Bult is bekend als zangeres. Voor haar sprankelende artiestencarrière was ze verpleegkundige. Vanwege het coronavirus heeft ze haar oude baan opnieuw opgepakt in een zorghotel in het Brabantse Uden. "Het is geweldig om te doen", vertelt ze bij Op1.

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Zangeres Marga Bult pakt oude beroep als verpleegkundige weer op of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV