10 jaar The Passion gemist? Bekijk hier de hele uitzending

10 jaar The Passion gemist? Bekijk hier de hele uitzending

10 jaar The Passion gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanwege de coronacris is vanavond een actuele en aangepaste versie van The Passion te zien. Zonder liveband en zonder publiek. Maar met een online processie, een livevertelling afgewisseld met indrukwekkende scènes en liedjes uit de afgelopen negen edities en het bekende Passion-kruis. PaasverhaalVerteller Johnny de Mol neemt iedereen live mee in het paasverhaal anno nu en verslaggever Anne-Mar Zwart doet bij het bekende verlichte kruis liveverslag van de virtuele processie bij het verlichte kruis, waar iedereen thuis bij kan aansluiten. VerbindingNaast iconische shots en muziek vormt dat verlichte kruis het decor van de uitzending. Het doel is een unieke, meer dan ooit verbindende ervaring voor kijkers, gelovig én niet gelovig, te creëren. Bizarre tijdenVerteller Johnny de Mol: "Het is echt heel bijzonder dat we in deze bizarre tijden dit paasverhaal alsnog zo dicht bij de mensen kunnen vertellen. Het verhaal sluit zo goed aan bij alle gevoelens die er nu spelen: angst en verdriet; maar ook geloof, hoop en liefde." The Passion gemist? Bekijk alle hoogtepunten in deze samenvatting Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanwege de coronacris is vanavond een actuele en aangepaste versie van The Passion te zien. Zonder liveband en zonder publiek. Maar met een online processie, een livevertelling afgewisseld met indrukwekkende scènes en liedjes uit de afgelopen negen edities en het bekende Passion-kruis.

Paasverhaal
Verteller Johnny de Mol neemt iedereen live mee in het paasverhaal anno nu en verslaggever Anne-Mar Zwart doet bij het bekende verlichte kruis liveverslag van de virtuele processie bij het verlichte kruis, waar iedereen thuis bij kan aansluiten.

Verbinding
Naast iconische shots en muziek vormt dat verlichte kruis het decor van de uitzending. Het doel is een unieke, meer dan ooit verbindende ervaring voor kijkers, gelovig én niet gelovig, te creëren.

Bizarre tijden
Verteller Johnny de Mol: "Het is echt heel bijzonder dat we in deze bizarre tijden dit paasverhaal alsnog zo dicht bij de mensen kunnen vertellen. Het verhaal sluit zo goed aan bij alle gevoelens die er nu spelen: angst en verdriet; maar ook geloof, hoop en liefde."

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Passion
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LIVE 10 jaar The Passion: 'Geef mij nu je angst' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen