Jinek gemist? ‘Dat 60% Corona-app gaat gebruiken is onrealistisch’

Jinek gemist? ‘Dat 60% Corona-app gaat gebruiken is onrealistisch’

<em>Jinek</em> gemist? ‘Dat 60% Corona-app gaat gebruiken is onrealistisch’ Er zijn plannen om een Corona-app te gaan inzetten in de Coronacrisis, maar er lijkt nog veel onduidelijkheid en onzekerheid te bestaan rond dit onderwerp. Het zou pas effectief zijn als zo’n 60% van de Nederlanders deze app zou gaan gebruiken. Maar dat is volgens cybercriticus Marietje Schaake ‘onrealistisch’. Bekijk het gesprek over de Corona-app in Jinek hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Uitleg nieuwe corona-apps: "Melding bij contact met coronapatiënt" Bekijk deze video » Jinek gemist? Anita Meijer kan nu lachen om haar foutje in The Passion Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? ‘Dat 60% Corona-app gaat gebruiken is onrealistisch’

Er zijn plannen om een Corona-app te gaan inzetten in de Coronacrisis, maar er lijkt nog veel onduidelijkheid en onzekerheid te bestaan rond dit onderwerp. Het zou pas effectief zijn als zo’n 60% van de Nederlanders deze app zou gaan gebruiken. Maar dat is volgens cybercriticus Marietje Schaake ‘onrealistisch’.

Bekijk het gesprek over de Corona-app in Jinek hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? ‘Dat 60% Corona-app gaat gebruiken is onrealistisch’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV