Psycholoog Rik Withaar in Jinek: ‘Zorgpersoneel lijdt meer onder werk door Coronavirus’

Psycholoog Rik Withaar in Jinek: ‘Zorgpersoneel lijdt meer onder werk door Coronavirus’

Psycholoog Rik Withaar in <em>Jinek</em>: ‘Zorgpersoneel lijdt meer onder werk door Coronavirus’ Klinisch psycholoog-psychotherapeut Rik Withaar van Isala Ziekenhuis in Zwolle is bij Jinek om te praten over wat zij meemaakt. Zij praat met zorgpersoneel dat met Corona-patiënten werkt, en merkt dat zij meer lijden onder hun werk dan normaal. “Dat zie ik wel. Het is toch indrukwekkend om in een dienst vier mensen te verliezen doordat ze doodgaan.” Bekijk het gesprek over werken met Corona-patiënten in Jinek hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Anita Meijer kan nu lachen om haar foutje in The Passion Bekijk deze video » Jinek gemist? ‘Dat 60% Corona-app gaat gebruiken is onrealistisch’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Psycholoog Rik Withaar in Jinek: ‘Zorgpersoneel lijdt meer onder werk door Coronavirus’

Klinisch psycholoog-psychotherapeut Rik Withaar van Isala Ziekenhuis in Zwolle is bij Jinek om te praten over wat zij meemaakt. Zij praat met zorgpersoneel dat met Corona-patiënten werkt, en merkt dat zij meer lijden onder hun werk dan normaal. “Dat zie ik wel. Het is toch indrukwekkend om in een dienst vier mensen te verliezen doordat ze doodgaan.”

Bekijk het gesprek over werken met Corona-patiënten in Jinek hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Psycholoog Rik Withaar in Jinek: ‘Zorgpersoneel lijdt meer onder werk door Coronavirus’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV