Video: Prins William en Kate verrassen kinderen en leraren met videogesprek

Video: Prins William en Kate verrassen kinderen en leraren met videogesprek

Prins William en Kate willen graag de leraren bedanken voor hun goede werk tijdens de Coronacrisis. Daarom hebben ze via een live videoverbinding met kinderen en leraren gebeld.

Bijzonder bedankje Britse royals
De Britse prins en zijn vrouw videobellen met Casterton Primary Academy en kletsen gezellig met de kinderen. Ook praten ze met de leraren over wat zij allemaal meemaken op het moment. Het koninklijke paar wil de docenten op deze manier in het zonnetje zetten omdat ze hard hun best doen om de kinderen op te vangen in deze moeilijke situatie. Ook willen ze de kleintjes een vrolijke Pasen wensen.

Bekijk de video van William en Kate hieronder.

Video: <em>Prins William en Kate</em> verrassen kinderen en leraren met videogesprek Prins William en Kate willen graag de leraren bedanken voor hun goede werk tijdens de Coronacrisis. Daarom hebben ze via een live videoverbinding met kinderen en leraren gebeld. Bijzonder bedankje Britse royalsDe Britse prins en zijn vrouw videobellen met Casterton Primary Academy en kletsen gezellig met de kinderen. Ook praten ze met de leraren over wat zij allemaal meemaken op het moment. Het koninklijke paar wil de docenten op deze manier in het zonnetje zetten omdat ze hard hun best doen om de kinderen op te vangen in deze moeilijke situatie. Ook willen ze de kleintjes een vrolijke Pasen wensen. Bekijk de video van William en Kate hieronder. ZIEN: Prins William maakt corona-grap Bekijk deze video » Zien: kinderen prins William en Kate klappen voor zorgpersoneel Bekijk deze video »
Royals :
Video: Prins William en Kate verrassen kinderen en leraren met videogesprek

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Prins William en Kate verrassen kinderen en leraren met videogesprek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV