Hoofd infectiebestrijding in Jinek: ‘Geen vaccin Coronavirus voor januari 2021’

Hoofd infectiebestrijding in Jinek: ‘Geen vaccin Coronavirus voor januari 2021’

Het kan nog wel even duren voor er een vaccin komt tegen het Coronavirus. Volgens Hoofd Infectiebestrijding Aura Timen komt dat er niet voor januari 2021. “Ik denk het niet.”

‘Meest optimistische dromen’
“Het hangt heel erg af van hoeverre de farmaceutische industrie in staat is om een goede kandidaat te vinden voor dit vaccin en dat vaccin moet veilig zijn. Het moet werkzaam zijn, het moet getest worden in allerlei groepen”, aldus Timen. Januari 2021 is een mooi streven. “In mijn meest optimistische dromen.”

Bekijk het gesprek met Aura Timen in Jinek hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Hoofd infectiebestrijding in <em>Jinek</em>: ‘Geen vaccin Coronavirus voor januari 2021’ Het kan nog wel even duren voor er een vaccin komt tegen het Coronavirus. Volgens Hoofd Infectiebestrijding Aura Timen komt dat er niet voor januari 2021. “Ik denk het niet.” ‘Meest optimistische dromen’“Het hangt heel erg af van hoeverre de farmaceutische industrie in staat is om een goede kandidaat te vinden voor dit vaccin en dat vaccin moet veilig zijn. Het moet werkzaam zijn, het moet getest worden in allerlei groepen”, aldus Timen. Januari 2021 is een mooi streven. “In mijn meest optimistische dromen.” Bekijk het gesprek met Aura Timen in Jinek hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Anita Meijer kan nu lachen om haar foutje in The Passion Bekijk deze video » Jinek gemist? ‘Dat 60% Corona-app gaat gebruiken is onrealistisch’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Hoofd infectiebestrijding in Jinek: ‘Geen vaccin Coronavirus voor januari 2021’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoofd infectiebestrijding in Jinek: ‘Geen vaccin Coronavirus voor januari 2021’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV