Ladies Night: Merel Westrik in tranen bij voorlopig laatste uitzending

Ladies Night: Merel Westrik in tranen bij voorlopig laatste uitzending

Merel Westrik heeft het niet droog gehouden tijdens de voorlopig laatste uitzending van Ladies Night. Tijdens een optreden van Edsilia Rombley kon ze haar tranen niet bedwingen.

Ook Tjitske Reidinga emotioneel
De laatste weken was de talkshow Ladies Night live te zien, en alle gasten zaten ruim uit elkaar in verband met de Coronacrisis. Ook werd er uitgebreid gesproken over onderwerpen die met Corona te maken hebben. Toch wordt het programma de komende tijd van de buis gehaald. En als Edsilia begint te zingen, houdt ook Tjitske Reidinga het niet droog.

Bekijk de video van Ladies Night in de video hieronder, het emotionele optreden zie je vanaf minuut 43. Heb je Ladies Night gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ladies Night</em>: Merel Westrik in tranen bij voorlopig laatste uitzending Merel Westrik heeft het niet droog gehouden tijdens de voorlopig laatste uitzending van Ladies Night. Tijdens een optreden van Edsilia Rombley kon ze haar tranen niet bedwingen. Ook Tjitske Reidinga emotioneelDe laatste weken was de talkshow Ladies Night live te zien, en alle gasten zaten ruim uit elkaar in verband met de Coronacrisis. Ook werd er uitgebreid gesproken over onderwerpen die met Corona te maken hebben. Toch wordt het programma de komende tijd van de buis gehaald. En als Edsilia begint te zingen, houdt ook Tjitske Reidinga het niet droog. Bekijk de video van Ladies Night in de video hieronder, het emotionele optreden zie je vanaf minuut 43. Heb je Ladies Night gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Merel Westrik gaat het in Ladies Night hebben over vreemdgaan: wat doe je dan? Bekijk deze video » Ladies Night belachelijk gemaakt in TV Kantine: "Waar gaat het eigenlijk over?" Bekijk deze video »
Talkshow :
Ladies Night: Merel Westrik in tranen bij voorlopig laatste uitzending

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ladies Night: Merel Westrik in tranen bij voorlopig laatste uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV