Bekijk Chantal Janzens make-up video: "Mascara doe ik nooit netjes"

Bekijk Chantal Janzens make-up video: "Mascara doe ik nooit netjes"

Bekijk Chantal Janzens <em>make-up</em> video: &quot;Mascara doe ik nooit netjes&quot; Chantal Janzen laat haar make-up routine zien. Ze showt welke mascara ze gebruikt, hoe ze haar wenkbrauwen in model krijgt, en waarmee ze vlekjes camoufleert. Chantals make-up routineEn daarvoor gebruikt Chantal geen gesponsorde producten, maar items die Chantal gewoon echt fijn vindt, zelf koopt, en helemaal op maakt. Ze begint altijd met de mascara, in de video laat ze zien dat ze het niet al te netjes aanbrengt. Daarna borstelt ze haar wenkbrauwen en doet ze er gel in. Bekijk de hele beautyvlog hierboven. Benieuwd welke make-up producten Chantal 's ochtends op haar gezicht smeert? Bekijk dan nu de hele video hierboven. Bekijk ook Video: Deze crèmes smeert Chantal Janzen 's ochtends op haar gezicht Bekijk deze video » Bekijk de 'Quarantaine dans’ van Chantal Janzen en haar gezin Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk Chantal Janzens make-up video: "Mascara doe ik nooit netjes"

Chantal Janzen laat haar make-up routine zien. Ze showt welke mascara ze gebruikt, hoe ze haar wenkbrauwen in model krijgt, en waarmee ze vlekjes camoufleert.

Chantals make-up routine
En daarvoor gebruikt Chantal geen gesponsorde producten, maar items die Chantal gewoon echt fijn vindt, zelf koopt, en helemaal op maakt. Ze begint altijd met de mascara, in de video laat ze zien dat ze het niet al te netjes aanbrengt. Daarna borstelt ze haar wenkbrauwen en doet ze er gel in. Bekijk de hele beautyvlog hierboven.

Benieuwd welke make-up producten Chantal 's ochtends op haar gezicht smeert? Bekijk dan nu de hele video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Chantal Janzens make-up video: "Mascara doe ik nooit netjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen