Kijk LIVE mee met de virtuele processie van The Passion

Kijk LIVE mee met de virtuele processie van The Passion

Bekijk en loop mee met de online processie voor en tijdens de live special van 10 jaar The Passion door hierboven te klikken.


De processie van The Passion van dit jaar is geheel online door het uitbreken van de coronacrisis. Je kunt hierboven meekijken met de virtuele processie.

Bekijk en lees hier meer over 10 jaar The Passion en lees ook: Verteller Johnny de Mol verwacht troost en perspectief in The Passion 2020.

De live special 10 jaar The Passion is op donderdag 9 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna 10 jaar The Passion terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE mee met de virtuele processie van <em>The Passion</em> Bekijk en loop mee met de online processie voor en tijdens de live special van 10 jaar The Passion door hierboven te klikken. De processie van The Passion van dit jaar is geheel online door het uitbreken van de coronacrisis. Je kunt hierboven meekijken met de virtuele processie. Bekijk en lees hier meer over 10 jaar The Passion en lees ook: Verteller Johnny de Mol verwacht troost en perspectief in The Passion 2020. Bekijk ook Jinek gemist? Anita Meijer kan nu lachen om haar foutje in The Passion Bekijk deze video » Quarantaine TV: Bekijk vrolijke versie The Passion van de Lama’s Bekijk deze video » De live special 10 jaar The Passion is op donderdag 9 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna 10 jaar The Passion terugkijken bij Gids.tv.
Live :
Kijk LIVE mee met de virtuele processie van The Passion
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE mee met de virtuele processie van The Passion of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV