Leerlingen Dream School verbaasd over kleding in rechtszaal: ‘Bef? Goede naam’

Leerlingen Dream School verbaasd over kleding in rechtszaal: ‘Bef? Goede naam’

De leerlingen van Dream School gaan een heuse rechtszaak naspelen. Wouter Bos geeft deze les en het wordt professioneel aangepakt. Zo krijgen ze ook de kleding van bijvoorbeeld een rechter aan. En ze zijn nogal verbaasd als blijkt dat de ‘sjaal’ eigenlijk een ‘bef’ heet. “Goede naam.”

Bekijk het fragment van Dream School in de video hieronder.

Leerlingen <em>Dream School</em> verbaasd over kleding in rechtszaal: ‘Bef? Goede naam’ De leerlingen van Dream School gaan een heuse rechtszaak naspelen. Wouter Bos geeft deze les en het wordt professioneel aangepakt. Zo krijgen ze ook de kleding van bijvoorbeeld een rechter aan. En ze zijn nogal verbaasd als blijkt dat de ‘sjaal’ eigenlijk een ‘bef’ heet. “Goede naam.” Bekijk het fragment van Dream School in de video hieronder. Dream School is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Heb je Dream School gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Sylvana Simons in clinch met leerlingen Dream School: "Wat een bitch zeg" Bekijk deze video » Dream School gemist? Jimmy Nelson en Celena voeren emotioneel gesprek Bekijk deze video »
TV :
Leerlingen Dream School verbaasd over kleding in rechtszaal: ‘Bef? Goede naam’

Dream School is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 3. Heb je Dream School gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leerlingen Dream School verbaasd over kleding in rechtszaal: ‘Bef? Goede naam’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV