Steven Kazàn en vriendin Jamie over hit Corona TV: "Zetten onszelf voor schut"

Steven Kazàn en vriendin Jamie over hit Corona TV: "Zetten onszelf voor schut"

Steven Kazàn kruipt met zijn internethit Corona TV steeds meer uit de schaduw van zijn vader Hans Kazàn. Samen met zijn vrouw Jamie Kames vermaakt Kazàn elke dag een gigantisch publiek met de filmpjes. Daarmee proberen ze elke dag voor een vrolijk moment te zorgen, nu veel mensen door de coronacrisis thuiszitten.

<em>Steven Kazàn</em> en vriendin <em>Jamie</em> over hit <em>Corona TV</em>: &quot;Zetten onszelf voor schut&quot; Steven Kazàn kruipt met zijn internethit Corona TV steeds meer uit de schaduw van zijn vader Hans Kazàn. Samen met zijn vrouw Jamie Kames vermaakt Kazàn elke dag een gigantisch publiek met de filmpjes. Daarmee proberen ze elke dag voor een vrolijk moment te zorgen, nu veel mensen door de coronacrisis thuiszitten. Aanstekelijk deuntje en licht ondeugendDe ingrediënten voor Corona TV zijn eigenlijk heel simpel: een paar flauwe grappen, een leuk goocheltrucje en een licht ondeugende rol voor Jamie. Zet daar een aanstekelijk deuntje onder en een hitserie is geboren. "Mensen kunnen wel even een oppepper gebruiken. Door onszelf een beetje voor schut te zetten, proberen we dat te bieden", vertelt het duo tegen NPO Radio 1. Bekijk ook Steven Kazàn gaat viral met Corona TV: bekijk de hilarische bloopers Bekijk deze video »
Entertainment :
Steven Kazàn en vriendin Jamie over hit Corona TV: "Zetten onszelf voor schut"

Aanstekelijk deuntje en licht ondeugend
De ingrediënten voor Corona TV zijn eigenlijk heel simpel: een paar flauwe grappen, een leuk goocheltrucje en een licht ondeugende rol voor Jamie. Zet daar een aanstekelijk deuntje onder en een hitserie is geboren. "Mensen kunnen wel even een oppepper gebruiken. Door onszelf een beetje voor schut te zetten, proberen we dat te bieden", vertelt het duo tegen NPO Radio 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steven Kazàn en vriendin Jamie over hit Corona TV: "Zetten onszelf voor schut" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV