Video: Middelbare school-docenten krijgen loonsverhoging en eenmalige bonus

Video: Middelbare school-docenten krijgen loonsverhoging en eenmalige bonus

Video: <em>Middelbare school</em>-docenten krijgen <em>loonsverhoging</em> en eenmalige <em>bonus</em> Leraren van middelbare scholen krijgen een loonsverhoging van ruim 3 procent en er komt een eenmalige bonus bij. De onderwijsvakbonden zijn blij met het akkoord maar ze zeggen wel dat de problemen in het onderwijs niet meteen zijn opgelost. Leraren nog steeds boosVolgens de onderwijsvakbond is het ook nodig om afspraken te maken over de werkdruk die docenten ervaren. Die hebben ze nu niet gemaakt. Ze zijn ook nog steeds boos dat er vorig jaar geen structureel geld is gekomen. Daarmee hadden ze de werkdruk namelijk meteen kunnen aanpakken, meldt NOS Stories bij de video. Bekijk hierboven de NOS Stories-video met informatie over het onderwijs en de loonsverhoging. Bekijk ook Coronacrisis: moeten scholen open blijven of niet? AVS reageert Bekijk deze video » NOS Stories: scholen moeten sluiten vanwege coronavirus Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Middelbare school-docenten krijgen loonsverhoging en eenmalige bonus

Leraren van middelbare scholen krijgen een loonsverhoging van ruim 3 procent en er komt een eenmalige bonus bij. De onderwijsvakbonden zijn blij met het akkoord maar ze zeggen wel dat de problemen in het onderwijs niet meteen zijn opgelost.

Leraren nog steeds boos
Volgens de onderwijsvakbond is het ook nodig om afspraken te maken over de werkdruk die docenten ervaren. Die hebben ze nu niet gemaakt. Ze zijn ook nog steeds boos dat er vorig jaar geen structureel geld is gekomen. Daarmee hadden ze de werkdruk namelijk meteen kunnen aanpakken, meldt NOS Stories bij de video.

Bekijk hierboven de NOS Stories-video met informatie over het onderwijs en de loonsverhoging.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Middelbare school-docenten krijgen loonsverhoging en eenmalige bonus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV